Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 1 ώρα 15 λεπτά

Eurobank: Εισαγωγή νέων μετοχών κατόπιν μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Η Eurobank ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Οικονοµίας, Ανάπτυξης και Τουρισµού ενέκρινε τη μείωση του κοινού µετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Με μικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Με μικτά πρόσημα και οριακές διακυμάνσεις έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, ολοκληρώνοντας μια συνεδρίαση με χαμηλούς τζίρους, ενόψει της αυριανής αργίας, ενώ η αγορά προσπάθησε να κρατήσεις στάση αναμονής έναντι των αρκετών οικονομικών στοιχείων που ανακοινώθηκαν. 

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha, της Eurobank και της Πειραιώς

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Την προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha Bank, της Eurobank και της Τρ. Πειραιώς από την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο εν όψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας του reverse split.

Ανοδικά το πετρέλαιο - Πτωτικά ο χρυσός

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Ανοδικά κινήθηκε και σήμερα το πετρέλαιο, μετά τη μικρότερη του αναμενομένου αύξηση των αποθεμάτων της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ αντίθετα, ο χρυσός υποχώρησε, στον απόηχο της ανόδου του δολαρίου. 

ΕΚ: Υποχρεωτική κοινή βάση φορολόγησης των εταιρειών

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Αλλαγή του συστήματος στη φορολογία των πολυεθνικών και μη εταιρειών στην Ε.Ε., υιοθέτησε σήμερα η Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Είναι ίσως η πρώτη φορά που σε μια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο «ανταγωνισμός» χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως «επιβλαβής».

Οι νικητές των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Ο Δημήτρης Συμεωνίδης, διευθυντής εργοστασίου της Nestle Ελλάς, αναδείχθηκε Quality Leader για το 2015 στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «Αριστεία 2015», που διοργάνωσε χθες (24/11) η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο συνεδριακό της κέντρο «Γ. Κοντογεώργης», εκδήλωση που είχε την υποστήριξη της «Ναυτεμπορικής» και του naftemporiki.gr, ως χορηγών επικοινωνίας.

ΙCAP Group: Δράση προστασίας του δάσους Συγγρού

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Η ΙCAP Group, στο πλαίσιο του προγράμματος «ICAP Acts GREEN» που διέπει την περιβαλλοντική της πολιτική και την ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος, πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο Δάσος Συγγρού, στο Μαρούσι, δράση με τη συμμετοχή εργαζομένων της και εθελοντών της οργάνωσης «Εθελοντική Πρωτοβουλία» που ασχολείται με την προστασία του Δάσους Συγγρού από το 1989.

Εργασίες συντήρησης το Σαββατοκύριακο στις κεντρικές υπολογιστικές δομές του ΥΠΟΙΚ

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στις υπολογιστικές υποδομές της, για το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου, έχει προγραμματίσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης, στο πλαίσιο της υλοποίησης έργων αναβάθμισης και επέκτασης των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

Μίνι ράλι ανόδου στις ευρωαγορές

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Ώθηση από την αύξηση των εκτιμήσεων ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αναλάβει δράση τον Δεκέμβριο, προκειμένου να στηρίξει την οικονομική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη, έλαβαν σήμερα οι ευρωαγορές, οι οποίες έκλεισαν με σημαντικά κέρδη. 

Παράγωγα: Η αγορά συνέχισε με short στοιχήματα και χαμηλότερους όγκους

πριν από 1 ώρα 15 λεπτά
Στην σημερινή συνεδρίαση, οι θεσμικοί οδήγησαν τον δείκτη των blue chip σε καθοδική πορεία στο μεγαλύτερο διάστημα, ενώ διαρκώς είχε πτωτική μεταβολή. Για να εγγραφεί το ελάχιστο μέρας, χρειάστηκαν δύο κύματα ρευστοποιήσεων.

Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της Alpha, της Eurobank και της Πειραιώς

πριν από 5 ώρες 45 λεπτά
Την προσωρινή αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha Bank, της Eurobank και της Τρ. Πειραιώς από την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο εν όψει της ολοκλήρωσης της διαδικασίας του reverse split.

Χ.Α.: Μέρα ανόδου διεθνώς, λόγω χαλάρωσης των γεωπολιτικών εντάσεων, οι πιέσεις επανεμφανίστηκαν

πριν από 5 ώρες 45 λεπτά
Στην σημερινή συνεδρίαση παρουσιάστηκε πάλι έστω και για λίγο, επικράτηση ανοδικής δυναμικής αλλά με τους δείκτες μόνιμα σε αρνητικό πεδίο.

Εγκλωβισμένο στην τραπεζική πτώση το Χ.Α.

πριν από 5 ώρες 45 λεπτά
Επέστρεψε στην πτωτική πορεία σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά της χθεσινή «ανάπαυλα», καθώς βρέθηκε για ακόμη μία φορά σε κλοιό τραπεζικών ρευστοποιήσεων. 

ΟΛΠ: Αύξηση 47,3% των κερδών προ φόρων στο εννιάμηνο

πριν από 7 ώρες 45 λεπτά
Αύξηση των κερδών προ φόρων κατά 47,3% στα 15,3 εκατ. κατέγραψε στο εννιάμηνο ο ΟΛΠ, ενώ τα συνολικά έσοδα παρουσίασαν μικρή μείωση κατά 5,7% και ανήλθαν σε 75,4 εκατ. έναντι 79,9 εκατ. το 2014.

Αντλεί 350 εκατ. ευρώ με το 4ετές ομόλογο ο ΟΤΕ

πριν από 7 ώρες 45 λεπτά
Ποσό ύψους 350 εκατ. ευρώ αντλεί από τις διεθνείς αγορές ο ΟΤΕ, με την  ολοκλήρωση, εντός της χθεσινής ημέρας, της διαδικασίας βιβλίου προσφορών (bookbuilding) για την έκδοση ομολόγου τετραετούς διάρκειας με σταθερό επιτόκιο, «ανοίγοντας» ξανά τις διεθνείς κεφαλαιαγορές για ελληνικές εταιρείες.

Ολοκληρώνεται η παραχώρηση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στον ΟΠΑΠ

πριν από 10 ώρες 47 δευτερόλεπτα
Ολοκληρώνεται η διαδικασία παραχώρησης του δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην «Ιπποδρομίες Α.Ε.», θυγατρική της «OPAP Investments Ltd».

Οριακές διακυμάνσεις στη Wall Street

πριν από 10 ώρες 47 δευτερόλεπτα
Με οριακές διακυμάνσεις κινούνται οι αμερικανικοί δείκτες, με την αγορά να βρίσκεται σε διαδικασία αποτίμησης των μακροοικονομικών στοιχείων που ανακοινώθηκαν σήμερα. Επίσης, ο όγκος των συναλλαγών παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, ενόψει της αυριανής αργίας της εορτής των Ευχαριστιών.

Ευ. Τσακαλώτος: Οι τράπεζες να διαθέσουν μετοχές και σε Έλληνες επενδυτές

πριν από 10 ώρες 47 δευτερόλεπτα
Έκκληση στις διοικήσεις των τραπεζών για συμμετοχή και των Ελλήνων επενδυτών στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σελόντα: Ο Αθ. Σκορδάς νέος πρόεδρος δ.σ.

πριν από 10 ώρες 47 δευτερόλεπτα
Τη νέα σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία «Ιχθυοτροφεία Σελόντα ΑΕΓΕ».

Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στην Κύπρο

πριν από 10 ώρες 47 δευτερόλεπτα
Επιδείνωση κατά 1,3 μονάδες παρουσίασε ο Δείκτης Οικονομικής Συγκυρίας (ΔΟΣ) στην Κύπρο τον Νοέμβριο, λόγω της επιδείνωσης του επιχειρηματικού κλίματος στον τομέα των υπηρεσιών και παρά τη βελτίωση στους τομείς του λιανικού εμπορίου, των κατασκευών και της μεταποίησης.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: