Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 40 λεπτά 44 δευτερόλεπτα

Reuters: Αυτή είναι η διαδικασία για το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδας

πριν από 40 λεπτά 44 δευτερόλεπτα
Τα οκτώ βήματα της Ελλάδας προς το νέο πρόγραμμα βοήθειας αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters, στον απόηχο του ελληνικού αιτήματος για νέο δάνειο, τριετούς διάρκειας, από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Κάτω από τα 57 δολάρια το πετρέλαιο - Πτωτικά και ο χρυσός

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
Με σημαντικές απώλειες ξεκίνησε το τρίτο τρίμηνο του έτους το πετρέλαιο, υποχωρώντας κάτω από το επίπεδο των 57 δολαρίων. Πτωτικά κινήθηκε και ο χρυσός.   

Ρέγκλινγκ: Να μην ζητηθεί από την Ελλάδα άμεση εξόφληση του ΔΝΤ

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
Να μην κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους απέναντι στην Ελλάδα, μετά την αθέτηση της πληρωμής προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείου κάλεσε τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ.

Αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας των παιγνιομηχανημάτων της ΟΠΑΠ ΑΕ

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
Την αναστολή της επιχειρηματικής δραστηριότητας των παιγνιομηχανημάτων της ΟΠΑΠ ΑΕ ανακοίνωσε η εταιρεία, εξηγώντας πως ο νέος κανονισμός Διεξαγωγής Τυχερών Παιγνίων μέσω Παιγνιομηχανημάτων από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (απόφαση υπ’αριθμ. 158/4/5-6-2015 που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τεύχος Β 1120/12/6/15), μεταβάλλει ριζικά τις συνθήκες.

Ντέισεμπλουμ σε Τσίπρα: Μετά το δημοψήφισμα το αίτημα της Ελλάδας για νέο δάνειο

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
To αίτημα της Ελλάδας για νέα στήριξη από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM) θα εξεταστεί στη βάση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, αναφέρει σε επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισεμπλουμ.

Δ. Γιαννακόπουλος: Επάρκεια φαρμάκων στην ελληνική αγορά

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία κάνει τα πάντα ώστε να υπάρχει επάρκεια φαρμάκων στην αγορά, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.  

Γ. Βαρουφάκης: Η Ελλάδα είναι και θα είναι στο ευρώ

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
Το Eurogroup είναι μία εξελισσόμενη διαδικασία συζήτησης και συνεχούς διαπραγμάτευσης επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο στην ΕΡΤ, ενώ τόνισε ότι η κ. Μέρκελ είπε πως για οποιαδήποτε συζήτηση πρέπει να περιμενουμε το δημοψηφισμα, με την πλειοψηφία των υπουργών Οικονομικών να κινούνται σε αυτή τη «γραμμή». «Η Ελλάδα είναι και θα είναι στο ευρώ», υπογράμμισε και εκτίμησε ότι αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας η αγορά θα ομαλοποιηθεί.

Αμετάβλητο άφησε τον ELA η ΕΚΤ

πριν από 40 λεπτά 45 δευτερόλεπτα
Για την επόμενη εβδομάδα, μετά το δημοψήφισμα, κρατά τις κρίσιμες αποφάσεις η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το δ.σ. της οποίας κρατά αμετάβλητο το καθεστώς των ενεχύρων και δεν προχωρά σε κούρεμα ενώ διατηρεί αμετάβλητο τον ELA.

Eurobank: Αποδοχή καταθέσεων

πριν από 40 λεπτά 46 δευτερόλεπτα
Αποδεκτές θα γίνονται καταθέσεις πελατών από το δίκτυο των 174 καταστημάτων της Eurobank που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας για την καταβολή των συντάξεων. Επίσης θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας.

Handelsblatt: Ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ελλάδα εξετάζει το Βερολίνο

πριν από 40 λεπτά 46 δευτερόλεπτα
Το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ειδικής επιτροπής για τη διαμόρφωση ενός πακέτου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ελλάδα εξετάζει η γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt.

Προτεραιότητα του ΔΝΤ η «παροχή βοήθειας στον ελληνικό λαό»

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Η παροχή βοήθειας προς τον ελληνικό λαό μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης παραμένει προτεραιότητα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σύμφωνα με κείμενο ερωτήσεων - απαντήσεων που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του το Ταμείο.

Ντέισεμπλουμ: Δεν θα υπάρξουν νέες συζητήσεις μέχρι το δημοψήφισμα

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Δεν θα υπάρξουν νέες συζητήσεις με την Ελλάδα έως την ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, υποστήριξε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισεμπλουμ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Δ. Μάρδας

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας έφθασε πριν από μερικά λεπτά στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΥΠΟΙΚ: Καμία περίπτωση bail in

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα bail in (σ.σ. κούρεμα καταθέσεων)», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. 

Γ. Βαρουφάκης: Γιατί οι Έλληνες πρέπει να πουν «όχι» στο δημοψήφισμα

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Έξι λόγους για τους οποίους οι Έλληνες πρέπει να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής παραθέτει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Γ. Βαρουφάκης: Στη σωστή κατεύθυνση η ελληνική πρόταση, σύμφωνα με τους Ευρωπαίους

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
«Οι Ευρωπαίοι είπαν ότι η ελληνική πρόταση είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ζητούν περισσότερα στοιχεία ως προς το δημοσιονομικό αποτέλεσμα της πρότασης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

Στο Μέγαρο Μαξίμου Λ. Κατσέλη - Γ. Βαρουφάκης

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασε πριν από λίγο η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη. Ακολούθησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Σταματάω κάθε επαφή με την κυβέρνηση έως το δημοψήφισμα φέρεται να είπε ο Γιούνκερ

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Σταματάει οποιαδήποτε επαφή με την κυβέρνηση μέχρι το δημοψήφισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Λευκός Οίκος: Όλες οι πλευρές επιθυμούν παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Όλες οι εμπλεκόμενες στις διαπραγματεύσεις πλευρές επιθυμούν η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη επισημαίνει ο Λευκός Οίκος, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Eurobank: Επιπλέον 23 καταστήματα για τους συνταξιούχους, η νέα λίστα

πριν από 2 ώρες 40 λεπτά
Επιπλέον 23 καταστήματα στο δίκτυο όλης της χώρας θέτει η Eurobank για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων που δεν έχουν χρεωστικές κάρτες και η σύντάξη τους πιστώνεται σε λογαριασμούς στην τράπεζα.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: