Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα

Market Beat: Η επίδραση των θετικών από το διεθνές κλίμα είναι ζητούμενο στο νέο μήνα

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Οι θεσμικοί του ΧΑ χθες δεν τόλμησαν να επιχειρήσουν κινήσεις για την ωραιοποίηση των χαρτοφυλακίων τους στο τέλος του μήνα, του δεύτερου τριμήνου και του πρώτου εξάμηνου. Ασχολήθηκαν με την επιχείρηση συσσώρευσης των τιμών, μετά από μια μικρής διάρκειας διόρθωση των υπερβολών που έφεραν οι άγριες πιέσεις στις συνόδους της περασμένης Παρασκευής και τη Δευτέρα.

«Γρήγορη σαφήνεια» των επόμενων βημάτων του Brexit ζητεί ο Ρέγκλινγκ

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
«Γρήγορη σαφήνεια» σχετικά με τα επόμενα βήματα του Brexit ζητεί ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Kλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Wirtschaftswoche».

Επιβράδυνση των νέων ταξινομήσεων στη Γαλλία

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Επιβράδυνση εμφάνισε τον Ιούνιο ο αριθμός των νέων ταξινομήσεων αυτοκινήτων στη Γαλλία.

ΔΝΤ: Βασικός κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία το Brexit

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Βασικό κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία χαρακτήρισε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) την αβεβαιότητα που προκλήθηκε από την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ε.Ε.

Θετικά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Με θετικά πρόσημα υποδέχθηκαν το γ’ τρίμηνο (Ιούλιος – Σεπτέμβριος) τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, δίνοντας συνέχεια στα - μετά του Brexit - κέρδη των διεθνών αγορών.

Παράγωγα: Επιστροφή στις αισιόδοξες προσδοκίες

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Οι θεσμικοί την Πέμπτη, ενώ τα χρηματιστήρια του ευρώ είχαν μικρή σχετικά με τις δυο προηγούμενες συνεδριάσεις άνοδο, έδωσαν στον 25άρη πορεία συσσώρευσης με κυμαινόμενες απώλειες από τις 10:30 ως τις 17:20.

Χ.Α.: Ζητούμενη η σύνδεση με το διεθνές κλίμα για να «σπάσει» ανοδικά η συσσώρευση

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Οι θεσμικοί του Χ.Α. χθες δεν τόλμησαν να επιχειρήσουν κινήσεις για την ωραιοποίηση των χαρτοφυλακίων τους στο τέλος του μήνα, του δεύτερου τριμήνου και του πρώτου εξάμηνου.

Αυστηρότερη από σήμερα η ρύθμιση των 100 δόσεων

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Αυστηρότερη γίνεται από σήμερα η ρύθμιση των 100 δόσεων, με αποτέλεσμα χιλιάδες οφειλέτες να κινδυνεύουν να τεθούν εκτός στην περίπτωση που δημιουργήσουν νέα χρέη.

Σήμερα κρίνεται η τύχη της αλυσίδας Μαρινόπουλος

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Κρίσιμη η σημερινή μέρα για το μέλλον της Μαρινόπουλος, καθώς το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα συνεκδικασθούν και οι τέσσερις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από πλευράς του ισχυρού λιανεμπορικού ομίλου για την έκδοση ή μη προσωρινής διαταγής κατά ισάριθμων εταιρειών, μέχρι την εκδίκαση των κύριων αιτήσεων για την υπαγωγή τους στο άρθρο 99, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Κατέβασε «ταχύτητα» η επιβατική κίνηση στην ακτοπλοΐα

πριν από 42 λεπτά 34 δευτερόλεπτα
Ανησυχητική τροπή έχει πάρει η ακτοπλοϊκή επιβατική κίνηση, καθώς ο Ιούνιος δείχνει μία πτώση σε σχέση με πέρυσι πάνω από 10%, ενώ εξαιρουμένων των προσφύγων η πτώση είναι περίπου 4,5% σε όλες τις γραμμές από τον Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου.

Σοφόν... το ασαφές: Παράξενο περιβάλλον γεμάτο εξελίξεις

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
* Η φράση των ημερών και του κυβερνώντος συνασπισμού είναι πως «η διαπραγμάτευση κρατάει μέχρι την τελευταία στιγμή» και φαίνεται πως οι ισχυροί παράγοντες του δικού μας χρηματιστηρίου το ενστερνίστηκαν μετά πάθους στις δυο τελευταίες συνόδους.

Ψίθυροι: Νέο δ.σ. στο Συνεγγυητικό Κεφάλαιο

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
- Το Συνεγγυητικό Κεφάλαιο απέκτησε νέα διοίκηση. Να θυμίσουμε κατ’ αρχάς πως το Συνεγγυητικό Κεφάλαιο αποτελείται από 70 μέλη (36 χρηματιστηριακές εταιρείες, 23 ΑΕΠΕΥ και 11 ΑΕΔΑΚ). Από τους εκπροσώπους των 70 εταιρειών, προσήλθαν στις κάλπες 62. Και χρησιμοποιώ πληθυντικό διότι ήταν δύο οι κάλπες. Μία για τους εκπροσώπους ΑΧΕΠΕΥ και μία για τους υπόλοιπους.

Ν. Κορέα: Πτώση των εξαγωγών σε Κίνα, ΗΠΑ και Ε.Ε. τον Ιούνιο

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Πτώση κατέγραψαν οι εξαγωγές της Νότιας Κορέας στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση μειώθηκαν τον Ιούνιο σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εμπορίου της ασιατικής χώρας.

Fitch: Αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου μεσοπρόθεσμα αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Η επιτυχής εφαρμογή του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) θα δημιουργήσει πιέσεις για αναβάθμιση του ελληνικού αξιόχρεου μεσοπρόθεσμα, αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, σε έκθεσή του.

Τρίτη ημέρα ισχυρών κερδών στη Wall Street

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Ισχυρά κέρδη για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση εμφάνισαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, δίνοντας συνέχεια στο «rebound» των διεθνών αγορών, μετά την απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει από την Ε.Ε.

Επιτροπή: Το σχέδιο προϋπολογισμού της Ε.Ε για το 2017  

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την Πέμπτη το σχέδιο προϋπολογισμού της Ε.Ε. για το 2017, συνολικού ύψους 134,9 δισ. ευρώ.

Γκάμπριελ: Ώρα να συζητήσουμε για ανάπτυξη - θέσεις εργασίας

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Μετά από πολλά χρόνια συζήτησης για τη λιτότητα, έχει έρθει η ώρα να συζητήσουμε για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τόνισε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Παράλληλα, εξέφρασε τον σεβασμό του για τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι σε σύγκριση με αυτές, οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν στη Γερμανία στο παρελθόν ήταν ένα «ανοιξιάτικο αεράκι».

S&P: Υποβάθμιση του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Ε.Ε.

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's Global Ratings ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι υποβαθμίζει το μακροπρόθεσμο αξιόχρεο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε AA από AA+, μετά από την επικράτηση του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Τι απαντά η «Μαρινόπουλος» για το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Για «ψευδείς δηλώσεις που έρχονται σε μια κρίσιμη  στιγμή για την εταιρεία, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές» κάνει λόγο η «Μαρινόπουλος Α.Ε.», με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αφορούν στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της  εταιρείας.

Καραμολέγκος: Στα 10,8 εκατ. οι απαιτήσεις από την «Μαρινόπουλος»

πριν από 2 ώρες 57 λεπτά
Στα 10,8 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι άμεσες και έμμεσες απαιτήσεις της «Καραμολέγκος Α.Ε.» από τον Όμιλο «Μαρινόπουλος», όπως γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή της η αρτοβιομηχανία.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: