Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 1 ώρα 5 λεπτά

Ο δείκτης μισθών κόβει 3% έως 4% από τις μελλοντικές συντάξεις

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Την πορεία του δείκτη που θα επηρεάζει από εδώ και στο εξής το ύψος όλων των νέων συντάξεων ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. Προς το παρόν, η πορεία του δείκτη λειτουργεί εις βάρος των υποψήφιων συνταξιούχων, προκαλώντας πρόσθετη μείωση συντάξεων της τάξεως του 3%-4%.

Περαιώσεις κατόπιν συνοπτικών ελέγχων

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Με συνοπτικές διαδικασίες ελεγκτικών επαληθεύσεων, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες των διαφόρων κλάδων επιχειρηματικής δραστηριότητας και στο ύψος των δηλωθέντων οικονομικών δεδομένων, θα διενεργούνται σύντομα οι έλεγχοι στις εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Ιταλική Τραπεζική Ένωση: Ενισχύεται η αξιοπιστία των ιταλικών τραπεζών

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
«Η αξιοπιστία των ιταλικών τραπεζών ενισχύεται μετά τα stress tests» δήλωσε ο πρόεδρος της Ιταλικής Τραπεζικής Ένωσης Αντόνιο Πατουέλλι.

Π. Καρβούνης: Το φθινόπωρο είναι η ώρα της αλήθειας

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
«Το φθινόπωρο θα είναι η ώρα της αλήθειας» για την Ελλάδα, εκτιμά ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης.

Η ιταλική Monte dei Paschi κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση στα stress tests

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Τη χειρότερη επίδοση στα ευρωπαϊκά stress tests κατέγραψε η ιταλική Monte dei Paschi di Siena σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA). Στις τράπεζες με σχετικά χαμηλά κεφάλαια διαπιστώνεται ότι είναι και η Deutsche Bank, η οποία έχει έναν δείκτη 7,81% που είναι ο δέκατος χαμηλότερος από τις 51 τράπεζες.

Μικτές τάσεις στη Wall Street

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Με μικτές τάσεις έκλεισε το χρηματιστήριο στη Wall Street.

Η ιταλική τράπεζα Monte dei Paschi εξασφάλισε εγγυητές για το σχέδιο διάσωσης

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Η ιταλική Banca Monte dei Paschi di Siena ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε εγγυητές για την έκδοση μετοχών ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ και την πώληση «κόκκινων» δανείων ύψους 9,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Έρευνα για φοροαποφυγή σε βάρος του Facebook

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Το Facebook είναι πιθανό να χρωστάει δισεκατομμύρια σε φόρους καθώς η αρμόδια φορολογική Αρχή των ΗΠΑ (IRS) ερευνά τον τρόπο που μεταφέρθηκαν στοιχεία της εταιρείας σε θυγατρική της στην Ιρλανδία προκειμένου να αποφύγει υψηλότερους φόρους.

ΔΕΗ: Παράταση έως 30/9 για το πρόγραμμα διακονισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Παράταση του προγράμματος διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή έως τις 30 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η ΔΕΗ.

Χ.Α.: Σημαντική αντίδραση των τραπεζικών blue chip έφερε το -0,04% στην εβδομάδα

πριν από 1 ώρα 5 λεπτά
Στην τελευταία σύνοδο του Ιουλίου οι θεσμικοί με αύξηση στο συναλλακτικό ενδιαφέρον, αποφάσισαν ότι σήμερα η αγορά θα τελείωνε τη βδομάδα και το μήνα θετικά.

Παράγωγα: Αύξηση των όγκων στα ΣΜΕ έφερε η άνοδος  

πριν από 5 ώρες 35 λεπτά
Την Παρασκευή 29/7, με τα χρηματιστήρια του ευρώ σε μικρή άνοδο οι θεσμικοί στο Χ.Α. έδωσαν στον 25άρη αρχικά νευρική πλάγια πορεία γύρω από το κλείσιμο της Πέμπτης.

Κέρδη για τις ευρωπαϊκές μετοχές

πριν από 5 ώρες 35 λεπτά
Κέρδη κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές, με τον τραπεζικό κλάδο να σημειώνει άνοδο.

ΣΕΤΕ: Οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις επιδεινώνουν τις προοπτικές για τον τουρισμό

πριν από 12 ώρες 5 λεπτά
Αύξηση των αεροπορικών αφίξων και μείωση των οδικών τον Ιούνιο δείχνουν τα τελευταία διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία διεθνών αφίξεων στη χώρα, σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ.

ΤΧΣ: Στα 18,2 εκατ. υποχώρησαν το 2015 τα έσοδα από τόκους

πριν από 16 ώρες 35 λεπτά
Μειώθηκαν στα 18,2 εκατ. τα έσοδα από τόκους το 2015 έναντι των 76,7 εκατ. το 2014 όπως καταγράφει στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση για τη χρήση που έληξε την 31/12/2015 το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Επιπλέον 62 ιστότοποι στη «μαύρη λίστα» της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων

Παρ, 07/29/2016 - 21:00
Σε 672 ανέρχονται πλέον οι ιστότοποι της 11ης έκδοσης της «μαύρης λίστας» της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), μετά και την προσθήκη 62 επιπλέον ιστοτόπων και κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής.

Saxo Bank: Οι λόγοι που η Apple συνεχίζει να χάνει τη δυναμική της

Παρ, 07/29/2016 - 21:00
Η Apple μοιάζει να έχει χάσει το γόητρό της τους τελευταίους μήνες και παρακάτω παραθέτω τους λόγους στους οποίους πιστεύω ότι οφείλεται αυτό, αναφέρει ο Επικεφαλής Στρατηγικής Μετοχών της Saxo Bank Peter Garnry.

Ιρλανδία: Ποινές φυλάκισης για υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη για την κρίση του 2008

Παρ, 07/29/2016 - 21:00
Τρεις υψηλόβαθμοι Ιρλανδοί τραπεζίτες καταδικάστηκαν σήμερα σε κάθειρξη μεταξύ δύο και τριάμισι ετών για συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση των επενδυτών, στην πλέον προβεβλημένη δίωξη που σχετίζεται με την τραπεζική κρίση του 2008.

Ευθ. Βασιλάκης: Τρεις με τέσσερις φορές περισσότεροι επιβάτες στην Πάρο

Παρ, 07/29/2016 - 19:00
«Αυτή τη φορά το κράτος, ο ιδιωτικός τομέας και οι τοπικοί φορείς συνεργάστηκαν πολύ καλά» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης κατά την τελετή εγκαινίων του νέου αεροδρομίου της Πάρου. 

Monte dei Paschi: Κοντά στη σύσταση κοινοπραξίας για εγγύηση της ΑΜΚ ύψους 5 δισ. ευρώ

Παρ, 07/29/2016 - 19:00
Η Monte dei Paschi είναι κοντά στο να συσταθεί μία κοινοπραξία οκτώ τραπεζών, που θα εγγυηθεί την αύξηση κεφαλαίου 5 δισ. ευρώ, την οποία σχεδιάζει η ιταλική τράπεζα για να ενισχύσει τον ισολογισμό της, ανέφερε πηγή με γνώση του θέματος.

ΧΑ: Με διεθνές κλίμα ελαφρά ανοδικό, τη δυναμική ορίζουν τα κέρδη των τραπεζών

Παρ, 07/29/2016 - 19:00
Οι θεσμικοί του ΧΑ, στη τελευταία σύνοδο της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου, με τους θεσμικούς στην Ευρώπη και παγκόσμια να εμφανίζουν ανεβασμένη διάθεση για ρίσκο από τις αγορές μετοχών λόγω μακροοικονομικών δεδομένων, έχουν δώσει κέρδη σε 14 από 8 blue chip χθες, και απώλειες σε 8 από 14.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: