Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα

Αυξήθηκε 34,7% η λίστα οφειλετών στο Δημόσιο

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Εντυπωσιακή ήταν, για μια ακόμη φορά, η αύξηση των οφειλετών του Δημοσίου κατά 34,7% μόνο σε διάστημα ενός μηνός, το Σεπτέμβριο, οπότε και το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τις Εφορίες και τα Τελωνεία ανήλθε σε 68,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Γνώμη: …περιμένω τη ρύθμιση

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Στην προσπάθειά της η κυβέρνηση να παρουσιάσει ένα πακέτο «ελαφρύνσεων» για να αποκτήσει όγκο, συμπεριέλαβε σε αυτό και τη νέα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.

Σε νέα ιστορικά υψηλά οι δείκτες Dow Jones και S&P 500

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Νέα ιστορικά υψηλά κατέκτησαν οι δείκτες Dow Jones και S&P 500 σήμερα μετά από σχεδόν ένα μήνα στασιμότητας, λαμβάνοντας ώθηση από την απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας να ανακοινώσει απόσμενα νέο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Στη διάθεση των οδηγών τα τέλη κυκλοφορίας - Πώς θα τα βρείτε

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Ανεβαίνουν σταδιακά στο TAXISnet τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων του 2015. Συνολικά, μέσα στις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν περισσότερα από έξι εκατομμύρια ειδοποιητήρια τα οποία οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εκτυπώσουν προκειμένου να τα πληρώσουν σε τράπεζες και ταχυδρομεία μέχρι το τέλος του χρόνου.

Νέα ημέρα απωλειών για χρυσό και πετρέλαιο

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Με απώλειες έκλεισαν χρυσός και πετρέλαιο σήμερα, στον απόηχο της ανόδου του δολαρίου που προκάλεσε η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας να ανακοινώσει απρόσμενα νέο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Μ. Μαΐλλης: Οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν κεφαλαιακά

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Ασφυκτιούν κεφαλαιακά οι ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ υπάρχουν ακόμα πολλές και αδιανόητες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και σοβαρά θέματα που εμποδίζουν το υγιές επιχειρείν σχολίασε ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Μαΐλλης.

Γκ. Χαρδούβελης: Να μην καλλιεργούμε ανεδαφικές προσδοκίες

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Την εκτίμηση ότι τα 11,4 δισ. ευρώ που βρίσκονται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα μπορούσαν να περιληφθούν - με τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων- στο «κεφαλαιακό απόθεμα» της χώρας για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των αγορών εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ενώ διεμήνυσε ότι «δεν μπορούμε να καλλιεργούμε ανεδαφικές προσδοκίες για την ικανοποίηση πάσης φύσεως αιτημάτων».

Alpha Bank: Ανάγκη ταχείας αποκατάστασης του ιδιωτικού χαρακτήρα των τραπεζών

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Επιτακτική ανάγκη χαρακτηρίζει την ταχεία αποκατάσταση του ιδιωτικού ιδιοκτησιακού χαρακτήρα των τραπεζών η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο οικονομικό δελτίο, σχολιάζοντας ότι η επιτυχία των ελληνικών τραπεζών στα τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ανοίγει το δρόμο για ελάφρυνση του δημόσιου χρέους και έξοδο από το μνημόνιο με επιστροφή στις αγορές.

ΤΑΙΠΕΔ: 27 προσφορές για επτά ακίνητα στην Πλάκα

πριν από 32 λεπτά 29 δευτερόλεπτα
Συνολικά 27 προσφορές για επτά ακίνητα στην Πλάκα υποβλήθηκαν κατά την ολοκήρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού αξιοποίησης μέσω δικαιωμάτων επιφάνειας που προκήρυξε το ΤΑΙΠΕΔ.

Ισχυρά κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

πριν από 32 λεπτά 30 δευτερόλεπτα
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν έναν πτωτικό μήνα οι ευρωπαϊκές αγορές σήμερα, λαμβάνοντας ώθηση από τα καλύτερα του αναμενομένου αποτελέσματα του τραπεζικού κλάδου και ειδικότερα των BNP Paribas και Royal Bank of Scotland. Επίσης, θετικά λειτούργησε η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας να ανακοινώσει απρόσμενα νέο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Παράγωγα: Με αυξημένο τζίρο λόγω φορτώσεως των δεξαμενών στην αγορά δανεισμού μετοχών

Σάβ, 11/01/2014 - 06:30
Οι επενδυτές στα παράγωγα δεν επιβεβαιώθηκαν σήμερα καθώς μετά τις δυσοίωνες προσδοκίες τους από την Δευτέρα ως και την Πέμπτη είδαν τον 25άρη από τις 296,31 μονάδες ως τις 305,46 και οι θεσμικοί αποφάσισαν τελικά τον οδηγήσουν στις 299,27 με άνοδο +1%.

Ν. Δένδιας: Γίνεται η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικού χρέους στην ιστορία

Σάβ, 11/01/2014 - 06:30
Ως την μεγαλύτερη αναδιάρθρωση του ιδιωτικού χρέους που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία χαρακτήρισε τη ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας λέγοντας πως τις επόμενες ώρες ή τις επόμενες ημέρες πρόκειται να εισηγηθεί τη ρύθμιση στη Βουλή.

Αντίδραση μετά το τριήμερο πτωτικό σερί στο Χ.Α.

Παρ, 10/31/2014 - 21:30
Με κέρδη αποχαιρέτησε τον χειρότερο μήνα του τελευταίου 14μήνου το Χρηματιστήριο Αθηνών, αντιδρώντας μετά από τις ισχυρές απώλειες που σημείωσε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τα φρένα στην τριήμερη κάθοδο έπιασαν, αλλά η χλιαρή αντίδραση έδειξε επιφύλαξη

Παρ, 10/31/2014 - 21:30
Στο τέλος οι τράπεζες κατάφεραν να εμφανίσουν κέρδη πάνω από 1,5% και πήγε η καρδιά των επενδυτών στη θέση της, γιατί χωρίς να περάσουν οι βασικοί δείκτες σε απώλειες θα ήταν βαρύ να υπάρξουν σήμερα οριακά κέρδη για τον Γ.Δ. όταν οι αποφάσεις της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας εκτόξευσαν τη διάθεση για ανάληψη κινδύνων σε παγκόσμια κλίμακα.

Energean: Επενδυτικό ενδιαφέρον για τις έρευνες υδρογονανθράκων

Παρ, 10/31/2014 - 21:30
Το ενδιαφέρον πολλών πετρελαϊκών εταιρειών να συμμετάσχουν στις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, λόγω της πολιτικής σταθερότητας στη χώρα, υπογράμμισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean, Μαθιός Ρήγας, μιλώντας σε ενεργειακό συνέδριο.

Αντίδραση μετά το 3ήμερο πτωτικό σερί στο Χ.Α.

Παρ, 10/31/2014 - 19:30
Με κέρδη αποχαιρέτησε τον χειρότερο μήνα του τελευταίου 14μήνου το Χρηματιστήριο Αθηνών, αντιδρώντας μετά από τις ισχυρές απώλειες που σημείωσε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Κ. Σκρέκας: Μέλημά μας οι μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη

Παρ, 10/31/2014 - 19:30
Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη, δήλωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Βρυξέλλες: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

Παρ, 10/31/2014 - 19:30
Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κληθείς να σχολιάσει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Τι σημαίνει η εποπτεία της ΕΚΤ στις ευρωπαϊκές τράπεζες

Παρ, 10/31/2014 - 19:30
Σημαντικό ορόσημο στην πορεία προς την τραπεζική ένωση στην Ευρώπη είναι η θέσπιση αυτές τις μέρες του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διενεργεί την τραπεζική εποπτεία στην Ευρωζώνη.

Autohellas: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με Βακάρ

Παρ, 10/31/2014 - 17:15
Τη συγχώνευση δι' απορρόφησης της Βακάρ Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία από την Autohellas Ανώνυμος Τουριστική και Εμπορική Εταιρεία, αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Autohellas.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: