Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα

Με απώλειες έκλεισε η Wall Street

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Με απώλειες έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, με τους επενδυτές να κατοχυρώνουν μέρος των κερδών τους, μετά τη χθεσινή άνοδο, κλείνοντας εν τέλει το πρώτο τρίμηνο του έτους με μικτά πρόσημα. 

Τρίτη ημέρα απωλειών για χρυσό και πετρέλαιο

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Συνεχίστηκε για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση η πτωτική πορεία του χρυσού και του πετρελαίου, στον απόηχο της νέας ανόδου του δολαρίου, η οποία παραδοσιακά πλήττει την ελκυστικότητα των εμπορευμάτων. 

Δημιουργία αξίας και σημαντικές αποδόσεις για τον ΟΠΑΠ

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί το αποκλειστικό δικαίωμα που έχει η ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι το 2020 στον διαδικτυακό στοιχηματισμό, βάσει και της συμφωνίας που έχει υπογράψει η ΟΠΑΠ Α.Ε. εξέφρασε ο επικεφαλής Καμίλ Ζιγκλέρ κατά τη διάρκεια του conferance call της εταιρείας.

Δάνειο 1,8 δισ. στην Ουκρανία ενέκριναν οι κυβερνήσεις της Ε.Ε.

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Τη χορήγηση ενός δανείου ύψους 1,8 δισ. ευρώ στην Ουκρανία, για να βοηθήσουν τη χώρα να αποφύγει τη χρεοκοπία, ενέκριναν σήμερα οι κυβερνήσεις της Ε.Ε.  

Η τελική προθεσμία για τις βεβαιώσεις αποδοχών

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Αλλαγή «στρατηγικής» από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Ενώ προ ημερών είχε ανακοινωθεί ότι οι επιχειρήσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι λοιποί φορείς που αποδίδουν αμοιβές θα είχαν χρονικό περιθώριο μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για να στείλουν στο Taxisnet τις βεβαιώσεις αποδοχών, με νέα ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα, ξεκαθαρίστηκε ότι οι βεβαιώσεις θα μπορούν να υποβάλλονται χωρίς πρόστιμο μέχρι τις 27 Απριλίου. 

Οι οικονομικές εξελίξεις στη συνάντηση Γ. Βαρουφάκη με αντιπροσωπεία Pimco

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Για ενδιαφέρον των στελεχών της Pimco «όχι μόνο για ομόλογα αλλά και έντοκα γραμμάτια» έκαναν λόγο πηγές του υπουργείου Οικονομικών μετά τη συνάντηση του υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη με αντιπροσωπεία ενός από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο σε κρατικά ομόλογα.

Κατοχύρωσαν κέρδη από το τρίμηνο οι ευρωαγορές

πριν από 36 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Με απώλειες «αποχαιρέτησαν» το καλύτερο τρίμηνο από το 2009 οι ευρωπαϊκοί δείκτες, με τους επενδυτές να προχωρούν σε αναπροσαρμογές χαρτοφυλακίων και μερική κατοχύρωση κερδών.

Αναδιπλώθηκε στο τέλος το Χ.Α.

πριν από 36 λεπτά 33 δευτερόλεπτα
Με μικρά κέρδη έκλεισε και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά το δυναμικό του ξεκίνημα, με την αγορά να τίθεται σε διαδικασία αναμονής των εξελίξεων σχετικά με τις διαπραγματεύσεις στο Brussels Group πάνω στη λίστα μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να εφαρμόσει η Ελλάδα, προκειμένου να αποδεσμεύσει τα πολύτιμα κεφάλαια του προγράμματος στήριξης. 

Μείωση της κατανάλωσης και ύφεση θα φέρει ο ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ

πριν από 36 λεπτά 33 δευτερόλεπτα
Η δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για εξορθολογισμό του καθεστώτος των συντελεστών του ΦΠΑ, η οποία ανελήφθη στο πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, έφερε στην επικαιρότητα εναλλακτικά σενάρια εφαρμογής ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ για τη συντριπτική πλειονότητα των πωλούμενων αγαθών και παρεχόμενων υπηρεσιών στη χώρα μας.

Ντανιέλ Νουΐ: Οι ελληνικές τράπεζες δεν ήταν ποτέ καλύτερα

πριν από 36 λεπτά 33 δευτερόλεπτα
Την εκτίμηση ότι ο ελληνικός τραπεζικός τομέας είναι σε καλύτερη κατάσταση φερεγγυότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια εξέφρασε η επικεφαλής του ενιαίου εποπτικού μηχανισμού τραπεζών Ντανιέλ Νουΐ αποδίδοντας την θέση αυτή των τραπεζών στην ανακεφαλαιοποίηση που έγινε, στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος τα δύο τελευταία χρόνια.

Δεν θα διανείμει μέρισμα η Τηλέτυπος

πριν από 5 ώρες 6 λεπτά
Την πρόθεση του διοικητικού της συμβουλίου να προτείνει στην επερχόμενη ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2014 ανακοίνωσε η Τηλέτυπος Α.Ε.

Με αρνητικά πρόσημα ξεκίνησε η Wall Street

πριν από 7 ώρες 21 λεπτά
Με απώλειες κινούνται οι αμερικανικοί δείκτες, διορθώντας μετά τη χθεσινή εντυπωσιακή άνοδο, με τους επενδυτές να κατοχυρωνουν μέρος των κερδών τους.

Μέρκελ - Ολάντ: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στο ελληνικό ζήτημα

πριν από 7 ώρες 21 λεπτά
Στη διαπίστωση ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στο ελληνικό ζήτημα κατέληξαν τόσο η Γερμανίδα καγκελάριος όσο και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Minoan: Αύξηση τζίρου, EBITDA το 2014

πριν από 7 ώρες 21 λεπτά
Αύξηση των λειτουργικών κερδών (EBITDA) του 2014 στα 20,2 εκατ. ευρώ, από 16,1 εκατ. ευρώ το 2013, και αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 3,5% στα 168,3 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Minoan Lines.

HOL: Έσοδα 213,7 εκατ. ευρώ το 2014

πριν από 9 ώρες 21 λεπτά
Στα 213,7 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα συνολικά έσοδα της hellas online το 2014, μειωμένα κατά 6% σε σχέση με το 2013, ενώ οι προ φόρων ζημίες (ΕΒΤ) διαμορφώθηκαν στα 3,6 εκατ. ευρώ.

Aλλαγή ηγεσίας στη L’Oreal Hellas

πριν από 9 ώρες 21 λεπτά
Η Έρση Πυρισιή αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου τη θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της L'Oreal Hellas, εταιρείας που αποτελεί τον ηγέτη του κλάδου καλλυντικών στην Ελλάδα.

Κατοχύρωση κερδών στις ευρωαγορές

πριν από 9 ώρες 21 λεπτά
Διορθωτικά κινούνται σήμερα οι ευρωπαϊκοί δείκτες, μετά την άνοδο των τελευταίων ημερών, με τους επενδυτές να προχωρούν σε αναπροσαρμογές χαρτοφυλακίων, καθώς κλείνει ένα από τα καλύτερα τρίμηνα της τελευταίας τριετίας.

ΕΥΑΘ: Αύξηση κερδών, τζίρου το 2014

πριν από 11 ώρες 21 λεπτά
Ενισχυμένα εμφανίζονται τα βασικά μεγέθη της ΕΥΑΘ Α.Ε. για την οικονομική χρήση 2014, με τα προ φόρων κέρδη να ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ.

ΙΟΒΕ: Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος τον Μάρτιο

πριν από 11 ώρες 21 λεπτά
Επιδείνωση παρουσίασε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Μάρτιο, με τον σχετικό δείκτη του ΙΟΒΕ να υποχωρεί στις 96,8 μονάδες από 98,2 μονάδες που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Συνάντηση Γ. Βαρουφάκη με αντιπροσωπεία του οίκου PIMCO

πριν από 11 ώρες 21 λεπτά
Συνάντηση με αντιπροσωπεία του οίκου PIMCO, ενός εκ των μεγαλύτερων οργανισμών επενδύσεων σε κρατικά χαρτοφυλάκια έχει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: