Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Οικονομία & Αγορές - Ναυτεμπορική

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου naftemporiki.gr
Οικονομία & Αγορές | naftemporiki.gr
Ενημερώθηκε: πριν από 51 λεπτά 30 δευτερόλεπτα

Οριακές διακυμάνσεις στη Wall Street

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Οριακές μεταβολές εμφάνισαν απόψε οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, εν μέσω τόσο των διακυμάνσεων στην τιμή του πετρελαίου, όσο και των προσδοκιών για τα αυριανά στοιχεία της αγοράς εργασίας.

Ψήφιση του νέου αναπτυξιακού έως τα τέλη Μαΐου επιδιώκει η κυβέρνηση

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Την ψήφιση του νέου αναπτυξιακού νόμου έως το τέλος του Μαΐου επιδιώκει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον γενικό  γραμματέα Στρατηγικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη. Το νομοσχέδιο τέθηκε την Πέμπτη σε δημόσια διαβούλευση.

ΥΠΟΙΚ: Άμεσα η ρύθμιση για τα Ι.Χ. σε ακινησία

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Υπογράφηκε και προωθείται άμεσα στη Βουλή η ρύθμιση για αναλογική καταβολή τελών κυκλοφορίας, ανακοίνωσε την Πέμπτη το υπουργείο Οικονομικών.

Μικτά πρόσημα στις ευρωαγορές

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Mικτά πρόσημα εμφάνισαν σήμερα τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, εν μέσω τόσο των διακυμάνσεων στην τιμή του πετρελαίου, όσο και των οικονομικών αποτελεσμάτων των ευρωπαϊκών εταιρειών.

Κλειστά την Κυριακή καταστήματα και ΜμΕ

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις την Κυριακή η οποία ήταν εργάσιμη ημέρα, όπως αποφάσισαν οι ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Αύξηση 11% της επιβατικής κίνησης του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο α' τετράμηνο

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Άνοδο 11% κατέγραψε η επιβατική κίνηση στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο πρώτο τετράμηνο φθάνοντας τους 4,92 εκατ. επιβάτες σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2015.

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανέκτησε το όριο των 600 μονάδων

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Το ψυχολογικό όριο των 600 μονάδων ανέκτησε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, δεχόμενο ισχυρή ώθηση από τον κλάδο των τραπεζών, ο οποίος κατέγραψε άνοδο άνω του 7%.

Πλήγμα για το εμπόριο το σιδηροδρομικό μπλακ άουτ λόγω Ειδομένης

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Σε σιδηροδρομικό μπλακ άουτ της χώρας οδηγεί ο αποκλεισμός για 48η ημέρα της Ειδομένης, προκαλώντας ανεπανόρθωτα πλήγματα στο εισαγωγικό και εξαγωγικό εμπόριο, συσσωρεύοντας ζημίες, αφού ακυρώνονται παραγγελίες, διακόπτονται συνεργασίες και κυρίως πλήττεται σοβαρά η αξιοπιστία της Ελλάδας.     

Oριακά ανοδικά η Wall Street

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Οριακά ανοδικά εκκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, δεχόμενοι στήριξη από το ράλι στην τιμή του πετρελαίου.

Θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο ιδρύει η As Company

πριν από 51 λεπτά 32 δευτερόλεπτα
Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Κύπρο, με την επωνυμία «As Company Cyprus Limited» ανακοίνωσε η As Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Η/Υ και Παιχνιδιών Α.Ε.

Μέτρα εξομάλυνσης της σιδηροδρομικής κίνησης στην Ειδομένη προανήγγειλε ο Γ. Δραγασάκης

πριν από 3 ώρες 6 λεπτά
Μέτρα για την εξομάλυνση της σιδηροδρομικής εμπορευματικής κίνησης προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά την ενημέρωση που είχε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτη Θεοχάρη και Φίλιππο Τσαλίδη αντίστοιχα για τα προβλήματα που προκαλεί ο αποκλεισμός στο ύψος της Ειδομένης.

Σε δημόσια διαβούλευση έως τις 16/5 ο νέος αναπτυξιακός νόμος

πριν από 5 ώρες 21 λεπτά
Σε δημόσια διαβούλευση ετέθη το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας για τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

ΗΠΑ: Αύξηση 17.000 στις νέες αιτήσεις επιδόματος ανεργίας

πριν από 5 ώρες 21 λεπτά
Κατά 17.000, στις 274.000, αυξήθηκε ο αριθμός των νέων αιτήσεων επιδόματος ανεργίας στις ΗΠΑ, παραμένοντας ωστόσο, κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα από το 1973.

Στις 17 Μαΐου τα οικονομικά αποτελέσματα της Eurobank

πριν από 7 ώρες 36 λεπτά
Στις 17 Μαΐου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα της Eurobank, για το α’ τρίμηνο του 2016.

Πάνω από τις 600 μονάδες το Χρηματιστήριο Αθηνών

πριν από 7 ώρες 36 λεπτά
Το ψυχολογικό όριο των 600 μονάδων ανακτά το Χρηματιστήριο Αθηνών, δεχόμενο ισχυρή ώθηση από τον κλάδο των τραπεζών, ο οποίος καταγράφει άνοδο άνω του 6%.

Αύξηση 39% στα έσοδα της Alibaba

πριν από 7 ώρες 36 λεπτά
Σημαντική βελτίωση εμφάνισαν στο τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου, τα οικονομικά αποτελέσματα της Alibaba Group Holding Ltd.

Ανοδικά οι ευρωαγορές λόγω πετρελαίου

πριν από 7 ώρες 36 λεπτά
Σε θετικό έδαφος κινούνται σήμερα τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, δεχόμενα ώθηση τόσο από το ράλι στην τιμή του πετρελαίου, όσο και από τα οικονομικά αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εταιρειών.

Aύξηση κερδών για τη Merck & Co

πριν από 7 ώρες 36 λεπτά
Αύξηση εμφάνισαν στο α’ τρίμηνο του 2016, τα καθαρά κέρδη της Merck & Co, καθώς διαμορφώθηκαν στα 1,13 δισ. δολάρια (0,40 δολ./μετοχή) έναντι 953 εκατ. δολαρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2015.

Διεύρυνση ζημιών για την Avon Products

πριν από 9 ώρες 36 λεπτά
Διεύρυνση εμφάνισαν στο α’ τρίμηνο του 2016, οι ζημιές της Avon Products, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 165,9 εκατ. δολάρια (0,38 δολ./μετοχή) έναντι 147,3 εκατ. δολαρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2015.

Μερς: Η ΕΚΤ δεν σχεδιάζει να καταργήσει τα μετρητά

πριν από 9 ώρες 36 λεπτά
Η ΕΚΤ δεν σχεδιάζει να καταργήσει τα μετρητά, διαβεβαίωσε ο Ιβ Μερς, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μία μέρα μετά τους «τίτλους τέλους» για το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.

Ηλίας Παργινός και Συνεργάτες

Διεύθυνση:
Α. Παπανδρέου 32, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά
Τηλέφωνο: 2671024250 - 2671025360, Fax: 2671029043;

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 14:30 & 19:00 - 22:00
Σάββατο 8:30 - 14:30

Σύστημα Υποστήριξης Πελατών

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης Πελατών κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: